Praktisk information

Hieronymusdagen 2019 vil blive afholdt i Festsalen på Københavns Universitet Amager, Søndre Campus, bygning 11c, stueetagen, lokale 08 (KUA2 11C.0.08).

Adresse

Karen Blixens Plads 8
2300 København S

Parkering

Vi anbefaler at benytte offentlig transport til Hieronymusdagen, da både metro og busser kører lige til døren. Såfremt man ankommer i bil, er der dog mulighed for parkering på flere tilstødende veje. På Njalsgade parkeres i henhold til Københavns Kommunes priser (der er opsat parkeringsstandere flere steder). Se Københavns Kommunes hjemmeside om parkering for opdaterede priser og regler.


De parkeringsområder, der fremgår af nedenstående kort, er kun til afbenyttelse for medarbejdere ved Københavns Universitet, og de kræver alle parkeringstilladelse.

Find vej

Der er indgang til Festsalen fra bygning 11A, 13A og bygning 16 (se nedenstående kort). Festsalen ligger over for den café, der hedder Mødestedet. Der vil være tydelig afmærkning af lokalet. Alle indgange er tilgængelige med kørestol.

Offentlig transport

Metroen går med korte minutintervaller fra flere steder i København. For at komme til Søndre Campus tages linjen mod Vestamager, som standser på Islands Brygge metrostation, hvorfra det tager ca. 4 minutter at gå til indgang 11A på KUA2. Se metroens placering på nedenstående kort (øverste venstre hjørne). For et større kort se hér. Planlæg evt. din transport til og fra konferencen på Rejseplanen.dk.