Praktiske oplysninger – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Hieronymusdagen > Praktiske oplysninger

Praktisk information

Hieronymusdagen 2017 vil blive afholdt i Festsalen på Københavns Universitet Amager, bygning 11c, stueetagen, lokale 08 (KUA2 11C.0.08).

Adresse

Karen Blixens Vej 4
2300 København S

Parkering

Vi anbefaler ikke, at man ankommer i bil, men såfremt man ønsker dette, så er der mulighed for parkering på flere tilstødende veje. Københavns Kommunes priser er gældende på Njalsgade, og der er opsat parkeringsstandere flere steder. Se Københavns Kommunes hjemmeside om parkering for opdaterede priser og regler.
Parkeringsområderne, som fremgår af nedenstående kort, er kun mulige at komme ind på, hvis man er studerende eller medarbejder på Københavns Universitet, og de kræver alle parkeringstilladelse.

Find vej

Der er adgang til Hovedindgangen på KUA fra Karen Blixens Vej. 
Gå ind ad Hovedindgangen, og drej til venstre. Festsalen ligger på højre hånd over for den lille café, som ikke er til at undgå at få øje på. Plakater og afmærkning vil være tydelig, så det ikke burde være muligt at fare vild.

Offentlig transport

Metroen går med korte minutintervaller fra flere steder i København mod Vestamager og standser på Islands Brygge metrostation, hvorfra det tager ca. 10 minutter at gå til Hovedindgangen på KUA2. Planlæg evt. din transport til og fra konferencen på Rejseplanen.dk.